Resurssiapua kustannustehokkaasti.

Ajankohtaista

Täältä löydät Semita Oy:n palveluita koskevat ajankohtaiset tiedotteet.

15.11.2018

Olemme ottamassa käyttöön sähköistä postitusjärjestelmää nimeltään Nova. Tarkoitus on päästä paperisista laskuista kokonaan eroon tulevaisuudessa. Järjestelmän avulla myös asiakirjat päätyvät nopeimmalla tavalla asiakkaille!

Nova toimii siten, että vakuutusyhtiöt lähettävät dokumentit, kuten vakuutuskirjat ja laskut skannauspalveluun, josta ne päätyvät Novan hallinnoijien kautta IT-järjestelmäämme Optimumiin.

Novassa päävastuullinen meklari sitten tarkastaa ja käsittelee asiakirjat. Tarkempia lisätietoja ja ohjeita tulossa asiakkaillemme lähiaikoina.

 

22.10.2018

Ohessa päivitetyt lomakkeet vahinkoilmoituksia varten.

Vastuuvahinkoilmoitus_SP

VahinkoilmoitusKuljetusvahinko_SP

Metsavahinko_SP

Liukastumisvastuuliite_SP

Liikennevahinkoilmoitus_SP

Omaisuusvahinkoilmoitus_SP

16.4.2018

Me Vakuutusmeklariliike Semitassa olemme vahvistaneet taas joukkojamme. Huhtikuussa meillä aloitti kaksi kovan linjan ammattilaista lisää.

 

Terhi Kolehmainen siirtyy meille Asiakaskoordinaattoriksi Fennian Suurasiakas- ja meklaripalvelut yksiköstä. Terhi on ollut alalla 23 vuotta, joista viimeiset 10 vuotta Fenniassa.

Puhelinnumero +358 40 359 3755
Sähköposti terhi.kolehmainen@semita.fi

 

 

Timo Laakso siirtyy meille konsernin sisaryhtiöstämme Optimum Insurance Consultants Oy:stä. Timon nimike on Senior Account Manager ja hän on vahvasti mukana myös kansainvälisten asiakkaidemme kanssa.

Puhelinnumero +358 44 3371371
Sähköposti timo.laakso@semita.fi; timo.laakso@soderbergpartners.fi

 

Molemmat istuvat Pasilassa Pasilanraitio 9 A/5 krs, Helsinki (Sokos Hotel Pasilan vieressä).

3.8.2017

Semita onnittelee kummiurheilijaansa Juuso Hassia vuoden 2017 10-ottelun Suomen mestaruudesta. Tsemppiä jatkoon!

Juuso Hassi

2.2.2017

Senior advisory board

Vakuutusmeklariliike Semita on kutsunut koolle Seniorineuvoston (senior advisory board), joka koostuu kokeneista vakuutus- ja finanssialan ammattilaisista. Neuvoston tehtävä on tukea Semitan suhteita finanssialan toimijoihin ja asiakkaisiin sekä konsultoida strategiaa. Neuvoston jäsenet ovat: Benny Tuomolin, Tatu Järvinen, Ahti Lahti, Juhani Björklund, Ole Westerback ja Seppo Tyynelä. Yhdessä heillä on satojen vuosien kokemus finanssialalta ja uskomme että heidän näkemyksensä tukee Semitaa merkittävästi tulevina vuosina.

Hannu Rosenqvist
Toimitusjohtaja

1.2.2017

Teppo Ruottinen on siirtynyt kohti uusia haasteita 1.2.2017 alkaen. Kiitämme Teppoa pitkästä työrupeamasta Semitassa. Lisätietoja tarvittaessa: Hannu Rosenqvist 040 703 5162.

 

30.8.2016

Semita laajentaa toimintaansa valtakunnallisesti

Semita on ostanut 30.8.2016 Vakuutuspalvelut A. Lahti Oy:n liiketoiminnan.
Ahti Lahti tulee jatkamaan ja vahvistamaan Semitan toimintaa Seinäjoelta käsin.

Lisätietoja antavat:

Ahti Lahti                           puh. 040 072 6815
Hannu Rosenqvist         puh. 040 703 5162

 

22.6.2016

Vakuutusmeklariliike Semita vahvistaa toimintaansa!

Vakuutusmeklariliike Semita Oy ja Howden Finland Oy ovat sopineet yhteistyöstä, jossa osa Howden Finlandin asiakaskannasta siirtyy Semitan hoitoon. Siirrossa Semita ottaa vastuulleen valtaosan Howden Finlandin julkisyhteisöasiakkuuksista. Samalla osa pirkanmaalaisista PK-sektorin yritysasiakkaista sekä Howdenin apteekkariasiakkaat siirtyvät Semitan vastuulle.

Yhteistyösopimuksessa Vakuutusmeklariliike Semitan palvelukseen siirtyvät 1.8. alkaen Johanna Huttunen ja Jarno Joenpolvi. Toimenpiteessä Semita vahvistaa organisaatiotansa sekä liiketoimintaansa kasvustrategiansa mukaisesti.

Semita on osa Pohjoismaista Söderberg&Partners ryhmittymää, jonka liikevaihto on 180 M€ ja joka työllistää 1400 henkeä.

 

26.1.2016

IS-Hankinta Oy on valinnut 26.1.2016 Vakuutusmeklariliike Semita Oy:n kumppanikseen vakuutusmeklaripalveluihin. Sopimuksen mukaisesti Semita hoitaa mm. seuraavien yhteisöjen vakuutusmeklaripalvelut: Itä-Suomen laboratoriokeskus LLKY (ISLAB), Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri, Sakupe Oy, Kiinteistö-KYS Oy.

Tämä vahvistaa entisestään Semitan asemaa yhtenä Suomen merkittävimmistä ja kokeneimmista julkisyhteisöjen vakuutusmeklariliikkeistä.

 

10.9.2015

Pohjoismainen Vakuutusmeklariliike Söderberg & Partners on 3.9.2015 siirtynyt Vakuutusmeklariliike Semita Oy:n enemmistöosakkaaksi. Semitan toiminta jatkuu ennallaan osana Söderberg & Partners ryhmittymää. Kaupalla ei ole vaikutuksia johtoon, henkilöstöön eikä asiakassuhteisiin. Söderberg & Partners – ryhmään kuuluu Suomessa myös Söderberg & Partners Finland Oy, Optimum Insurance Consultants Oy ja Benefit Advisors Oy.

”Olemme osa isompaa, mutta kasvollista kansainvälistä palvelutaloa. Pystymme järjestelyn kautta yhä paremmin palvelemaan asiakkaitamme”
-Hannu Rosenqvist TJ Vakuutusmeklariliike Semita Oy