Resurssiapua kustannustehokkaasti.

Ajankohtaista

Täältä löydät Semita Oy:n palveluita koskevat ajankohtaiset tiedotteet.

3.8.2017

Semita onnittelee kummiurheilijaansa Juuso Hassia vuoden 2017 10-ottelun Suomen mestaruudesta. Tsemppiä jatkoon!

Juuso Hassi
 
2.2.2017

Senior advisory board

Vakuutusmeklariliike Semita on kutsunut koolle Seniorineuvoston (senior advisory board), joka koostuu kokeneista vakuutus- ja finanssialan ammattilaisista. Neuvoston tehtävä on tukea Semitan suhteita finanssialan toimijoihin ja asiakkaisiin sekä konsultoida strategiaa. Neuvoston jäsenet ovat: Benny Tuomolin, Tatu Järvinen, Ahti Lahti, Juhani Björklund, Ole Westerback ja Seppo Tyynelä. Yhdessä heillä on satojen vuosien kokemus finanssialalta ja uskomme että heidän näkemyksensä tukee Semitaa merkittävästi tulevina vuosina.

Hannu Rosenqvist
Toimitusjohtaja

1.2.2017

Teppo Ruottinen on siirtynyt kohti uusia haasteita 1.2.2017 alkaen. Kiitämme Teppoa pitkästä työrupeamasta Semitassa. Lisätietoja tarvittaessa: Hannu Rosenqvist 040 703 5162.

 

30.8.2016

Semita laajentaa toimintaansa valtakunnallisesti

Semita on ostanut 30.8.2016 Vakuutuspalvelut A. Lahti Oy:n liiketoiminnan.
Ahti Lahti tulee jatkamaan ja vahvistamaan Semitan toimintaa Seinäjoelta käsin.

Lisätietoja antavat:

Ahti Lahti                           puh. 040 072 6815
Hannu Rosenqvist         puh. 040 703 5162

 

22.6.2016

Vakuutusmeklariliike Semita vahvistaa toimintaansa!

Vakuutusmeklariliike Semita Oy ja Howden Finland Oy ovat sopineet yhteistyöstä, jossa osa Howden Finlandin asiakaskannasta siirtyy Semitan hoitoon. Siirrossa Semita ottaa vastuulleen valtaosan Howden Finlandin julkisyhteisöasiakkuuksista. Samalla osa pirkanmaalaisista PK-sektorin yritysasiakkaista sekä Howdenin apteekkariasiakkaat siirtyvät Semitan vastuulle.

Yhteistyösopimuksessa Vakuutusmeklariliike Semitan palvelukseen siirtyvät 1.8. alkaen Johanna Huttunen ja Jarno Joenpolvi. Toimenpiteessä Semita vahvistaa organisaatiotansa sekä liiketoimintaansa kasvustrategiansa mukaisesti.

Semita on osa Pohjoismaista Söderberg&Partners ryhmittymää, jonka liikevaihto on 180 M€ ja joka työllistää 1400 henkeä.

 

26.1.2016

IS-Hankinta Oy on valinnut 26.1.2016 Vakuutusmeklariliike Semita Oy:n kumppanikseen vakuutusmeklaripalveluihin. Sopimuksen mukaisesti Semita hoitaa mm. seuraavien yhteisöjen vakuutusmeklaripalvelut: Itä-Suomen laboratoriokeskus LLKY (ISLAB), Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri, Sakupe Oy, Kiinteistö-KYS Oy.

Tämä vahvistaa entisestään Semitan asemaa yhtenä Suomen merkittävimmistä ja kokeneimmista julkisyhteisöjen vakuutusmeklariliikkeistä.

 

10.9.2015

Pohjoismainen Vakuutusmeklariliike Söderberg & Partners on 3.9.2015 siirtynyt Vakuutusmeklariliike Semita Oy:n enemmistöosakkaaksi. Semitan toiminta jatkuu ennallaan osana Söderberg & Partners ryhmittymää. Kaupalla ei ole vaikutuksia johtoon, henkilöstöön eikä asiakassuhteisiin. Söderberg & Partners – ryhmään kuuluu Suomessa myös Söderberg & Partners Finland Oy, Optimum Insurance Consultants Oy ja Benefit Advisors Oy.

”Olemme osa isompaa, mutta kasvollista kansainvälistä palvelutaloa. Pystymme järjestelyn kautta yhä paremmin palvelemaan asiakkaitamme”
-Hannu Rosenqvist TJ Vakuutusmeklariliike Semita Oy